Om os

Hvem står bag Thyfotografi

Bag thyfotografi står jeg, Torben Hedegaard 49 år. jeg har gennem mange år haft foto som min hobby, det er specielt naturfoto, jeg elsker at gå i naturen, nogle gange har jeg min drone med, da det altid er en fornøjelse at kunne se tingene fra fugleperspektiv og samtidigt få nogle fantastiske foto med hjem fra den vinkel.

Jeg har altid været glad for at arbejde og har haft fast arbejde siden jeg nærmest gik ud af skolen, det har resulteret i et par arbejdsskader, som har gjort at jeg er nødtil at arbejde mindre timer end normalt, jeg har oplevet at stifte bekendtskab med det offentlige system pga mine skader, det har i det forløb overbevist mig om at jeg vil prøve at drive en enkeltmandsfirma idet jeg selv kan tilrettelægge min hverdage da der ikke er to dage der ens.

Ideen bag by og landsdel plakaterne

Ideen til plakaterne er opstået ud fra hvad andre laver, men jeg har det også sådan at jeg vil helst prøve at lave noget som ikke ligner andres plakater, der er rigtig mange der laver by plakater af de store byer og ikke ret mange der laver af de små byer, og når man som mig godt kan lide det at sidde og tegne og designe i photoshop så opstår der tit noget fantastisk 

Udover plakat design.

Tilbyder jeg andre ydelser med mit kamera, du skal være velkommen med dine ønsker hvis du sidder og tænker på noget.

Kontakt thyphototorben@gmail.com

Mobil 31687835